Stories from the Blue Barn 25/6-2021

Hen over vinteren 2020/2021 har vi arbejdet på at indspille en masse sange. Hovedvægten har været lagt på eget materiale, men der er også blevet tid og lyst til enkelte coverversioner.

’Stories from the Blue Barn’ giver lytteren et ufiltreret og råt indblik i et liv fuldt af smerter efter en nylig voldsom motorcykelulykke, af kærlighed til musikken og livet og af en insisteren på at omdanne sin sorg over tab af fysisk formåen efter ulykken, til poesi og originale kompositioner.
Vi mærker den euforiserende glæde ved at blive bedstefar for første gang i ’Babies On My Mind’, hører ulvene hyle af frustration over at miste en forælder til Alzheimers i ’Fire In My Heart’ og som en nerve gennem hele udgivelsen stikker en, på samme tid rå, poetisk og virkelig, smerte sit ansigt frem i Jens Hoelgaards upolerede, bluesy stemme. 

Autenticiteten er høj på denne første fulde udgivelse fra ’Når Far Bliver’ Blå’. Her er ingen ”lagkage-indspilning”, dyr studietid eller producere med et ”magic touch”. Til gengæld frigives der en meget direkte og groovy energi, når de seks fædre står sammen i en rundkreds i stalden og indspiller alle spor samtidig. Selv mixningen og mastering er gjort på egen hånd i sene nattetimer når børnene sover.