Om

“Når Far Bli’r Blå” er et dansk bluesband baseret i Sorø. Bandet spiller både den traditionelle elektriske blues men også udgaver der tilføjes et drys funk og/eller reggae.

Bandet blev startet i november 2019. Forud for opstarten havde Johan og Torben snakket musik og kort luftet tanken om at starte et helt lokalt band i Sorø. De kendte hver især en del tidligere musikere som havde lagt musikken på hylden imens børnene var små og var enige om at der måtte være et potentiale i byen.

Jens flyttede til byen i maj samme år og efter indflytning på et lille landsted var også han klar til at spille blues med ligesindede i Sorø. Han lavede et opslag på en musikerside, Torben så opslaget og kontaktede Johan og Emil. Johan kendte en bassist som var frisk og der blev hurtigt arrangeret øvelokale på det lokale kulturhus Værkerne. Bandet var i luften.

Kort tid efter fortalte Torben sin gode genbo David om projektet. David havde mere end 10 år tidligere spillet i en mængde sammenhænge men også her havde musikken ligget helt stille. Der skulle ikke megen overtalelse til før han var klar til at støve saxofonen af og støde til.

2020 kom i gang og ret hurtigt måtte bassisten trække stikket og prioritere sin tid. Netop som coronakrisen indtraf gik de indledende øvelser i gang med at finde en ny bassist og efter en række auditions faldt valget på Benjamin. Også han havde haft en længere pause fra musikken men var dog i gang igen.

Coronakrisen slap langsomt sit tag, øvningerne blev flyttet til en lille lade hos Jens og efter de første jobs hen over sommeren 2020 fokuserer bandet nu på at få strammet sine egne numre op med henblik på en CD-udgivelse.

Når Far Bli’r Blå – sommeren 2020
Copyright © 2021 Når Far Bli'r Blå | My Music Band by Catch Themes
Scroll Up